Χιμένεθ: «Ο Μανωλάς μου θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, παραχώρησε συνέντευξη στη Marca για τον Κώστα Μανωλά, με αφορμή το γκολ-πρόκριση του Έλληνα αμυντικού επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω του θρυλικού γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δίνοντας την πρόκριση στη Ρόμα, και πλήθος συζητήσεων γίνονται στα ευρωπαϊκά μέσα γύρω από το όνομά του.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν προπονητής του Μανωλά στην ΑΕΚ, και έχει μια λεπτομερή εικόνα του ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία. Ο Σεβιγιάνος κόουτς μίλησε στη Marca για τον Έλληνα αμυντικό και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια.

Χαρακτηριστικά, ο Χιμένεθ δήλωσε ότι ο Μανωλάς μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης καθώς έχει σπάνια προσόντα. Ακόμη, ανέφερε ότι του θυμίζει τον Σέρχιο Ράμος, όταν αυτός έπαιζε στη Σεβίλλη!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Ήταν ένα ακατέργαστο διαμάντι με απίστευτα προσόντα, είχε δύναμη, ενέργεια και ταχύτητα όπως λίγοι άλλοι, αλλά ήταν λίγο εκτός ελέγχου. Μου θύμισε τον Σέρχιο Ράμος που προπονούσα στη Σεβίλλη, ειδικά όσον αφορά το μαρκάρισμα. Είναι τόσο γρήγορος όσο ο Βαράν, τον βλέπω αν προπονείται να παίζει σε οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ