Χαρούμενος που αρνήθηκε την Μπάρτσα για την Παρί ο Βεράτι!

Διόλου μετανιωμένος δεν φαίνεται πως είναι ο Ιταλός διεθνής που δήλωσε μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Κάρλο Ανσελότι.

Ο Μάρκο Βεράτι μίλησε στο Canal+ για το παρόν και το μέλλον του στο Παρίσι, το «άκυρο» στην Μπαρτσελόνα και τον σεβασμό που τρέφει στο πρόσωπο του Κάρλο Ανσελότι.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, οι φήμες περί μετακόμισης του στην Καταλονία «έδιναν και έπαιρναν», ωστόσο ο Ιταλός μέσος έμεινε στο Παρίσι και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του σε ακόμα μία κατάκτηση του Γαλλικού πρωταθλήματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή που έκανα και το συνειδητοποιώ τώρα».

«Θέλω πολύ να μείνω. Αισθάνομαι καλά εδώ και θέλω να νικάω, κάτι που το περιμένουν όλοι».

Αποκτήθηκε από την Πεσκάρα το 2012 και πλέον θεωρείται ένας από τους καλύτερους μέσους αυτή τη στιγμή. Ο ίδιος λέει πως το οφείλει στον Κάρλο Ανσελότι, τον άνθρωπο που τον καθοδήγησε στα πρώτα του βήματα μακριά από την Ιταλία και τον άθρωπο με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί ξανά στο μέλλον σε διεθνές επίπεδο.

«Ξεκίνησα να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ υπό τις οδηγίες του. Με βοήθησε αρκετά στον τρόπο σκέψης μου».

«Επίσης με έχει βοηθήσει και εκτός γηπέδων, είναι ένας σημαντικότατος άνθρωπος για εμένα. Θα δούμε αν επιστρέψει στην Ιταλία. Θα ήθελα να τον έχω ως προπονητή στην Εθνική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ