Πήρε θέση η επίσημη Ρόμα για την παραμονή του Άλισον!

Ο Άλισον πραγματοποιεί απίθανη σεζόν με τη Ρόμα και έχει γίνει ήδη πόλος έλξης για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Οι Ρωμαίοι ωστόσο έχουν άλλη άποψη!

Ο φύλακας-άγγελος της Ρόμα, ο Άλισον Μπεκερ, αναμένεται να βρίσκεται στο επίκεντρο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου με μεγάλους συλλόγους να επιθυμούν την απόκτησή του.

Η Λίβερπουλ, πρώτη και καλύτερη, φέρεται να θέλει πολύ τον παίκτη, ενώ οι φήμες βάζουν στο κόλπο και τη Ρεάλ. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο!

Και αυτό, γιατί η Ρόμα πήρε θέση για την υπόθεση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ, μέσω δηλώσεων του προέδρου της ομάδας, Τζέιμς Παλότα, στο Sky Sport Italia. Χαρακτηριστικά, ο Παλότα τόνισε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα η Ρόμα να πουλήσει τον Άλισον το προσεχές καλοκαίρι, Μάλιστα, υπήρχε πίστη από τη στιγμή που υπέγραψε στην ομάδα ο Άλισον, ότι είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Παλότα:

«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να τον πουλήσουμε. Δεν υπάρχει πιθανότητα. Όταν τον υπογράψαμε, πίστευα ότι ήταν ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και ακόμα το πιστεύω. Συνεπώς δεν θα τον πουλήσουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ