Μπενζεμά: «Οι μεγάλοι παίκτες δέχονται κριτική»

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε για την κριτική προς το πρόσωπο του, τονίζοντας πως είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους τους μεγάλους παίκτες.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο Καρίμ Μπενζεμά δε θυμίζει τον επιθετικό των προηγούμενων ετών, τουλάχιστον στη συχνότητα που σκοράρει.

Ο Γάλλος επιθετικός έχει γίνει αποδέκτης έντονης κριτικής τόσο από τα Ισπανικά ΜΜΕ, όσο και από τον κόσμο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτά δεν φαίνονται να επηρεάζουν τον Μπενζεμά καθώς πιστεύει πως κάτι τέτοιο συμβαίνει σε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές.

«Οι μεγάλοι παίκτες δέχονται κριτική γιατί αυτό κάνει τις εφημερίδες να πουλάνε περισσότερο. Αν έχω κάνει ένα κακό παιχνίδι δε χρειάζεται να διαβάσω κάτι, ξέρω τι θα γράψουν. Πάντα βοηθάω τους συμπαίκτες μου,τα δίνω όλα και δεν με ενδιαφέρει αν το όνομα μου είναι στα πρωτοσέλιδα, δε με αγγίζει καν» ήταν τα λόγια του Γάλλου.

Στη συνέχεια ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για την περιπέτεια του με την υπόθεση εκβιασμού και τη στάση που κράτησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μετά από μια μέρα στη φυλακή επέστρεψα στο προπονητικό κέντρο και εκεί με περίμενε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Μου έδωσε όλη του την αγάπη και είναι μαζί μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές, είναι σαν οικογένεια σε μένα» κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ