Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σουάρες: “Θέλω να μείνω και να πετύχω στη Μπαρτσελόνα”
Home Page

Σουάρες: “Θέλω να μείνω και να πετύχω στη Μπαρτσελόνα”

Ο Ντενίς Σουάρες με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα και να γίνει σημαντικό μέλος της.

18.04.2018 | 17:16

Ο Ντενίς Σουάρες έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές σεζόν μακριά από τη Βαρκελώνη, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να γίνει σημαντικός στη Μπαρτσελόνα.

Η θέση του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν δεν είναι εξασφαλισμένη, ενώ πάντα υπάρχει το ενδιαφέρον από την πλευρά της Νάπολι.

Ο νεαρός χαφ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα και να γίνει σημαντικός στους “μπλαουγκράνα”.

To έχω πει πολλές φορές και δεν θα κουραστώ να το λέω. Έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα και θέλω να μείνω και να πετύχω εδώ. Το να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο της σεζόν χωρίς ήττα είναι εκπληκτικό” ήταν τα λόγια του νεαρού Ισπανού.

Στη συνέχεια ο Σουάρες ρωτήθηκε για το αν θα επέστρεφε στη Θέλτα από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την καριέρα του.

Αυτό είναι κάτι πολύ μακρινό, θέλω να μείνω στη Μπαρτσελόνα. Κάποια στιγμή θέλω να γυρίσω στη Θέλτα, αλλά είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο“.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version