Αλιαντιέρ: «Θα μπορούσα να κάνω όσα και ο Ανρί εάν δεν έφευγα από την Άρσεναλ»

Ο Ζερεμί Αλιαντιέρ θεωρεί ότι θα μπορούσε να φτάσει στο επίπεδο του Τιερί Ανρί εάν δεν έφευγε από την Άρσεναλ.

Τι και εάν σκόραρε 7 γκολ σε οκτώ χρόνια παρουσίας του στην Άρσεναλ, ο Ζερεμί Αλιαντιέρ θεωρεί ότι θα μπορούσε να φτάσει στο επίπεδο του Τιερί Ανρί εάν δεν έπαιρνε την απόφαση να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλιαντιέρ:

«Το καλοκαίρι του 2007 έφυγα από την Άρσεναλ για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο, γιατί ήμουν 24 ετών και χρειαζόμουν παιχνίδια στα πόδια μου. Ο Βενγκέρ μου είχε πει να μείνω στην ομάδα και ότι ο χρόνος συμμετοχής μου θα αυξανόταν. Αλλά δεν το έκανα. Όμως το μετάνιωσα. Για εμένα η Άρσεναλ ήταν η ιδανική ομάδα. Θα μπορούσα να περάσω εκεί όλη μου την καριέρα.

Ένιωθα σαν αποτυχημένος όταν έφυγα από εκεί. Αλλά δεν μπορούσα να μείνω περισσότερο. Έφυγα το ίδιο καλοκαίρι που έφυγε και ο Ανρί από την ομάδα. Αν έμενα γι’ ακόμη μία χρονιά θα μπορούσα να τα πάω καλά και να έκανα, περίπου, τα ίδια πράγματα που έκανε και ο ίδιος».

Για τη σχέση του με τον Βενγκέρ είπε: «Νιώθω λίγο περίεργα όταν τον βλέπω ή όταν του μιλάω. Αλλά όταν συναντιόμαστε δεν έχουμε πρόβλημα να τα πούμε. Μάλιστα, όταν τον ρώτησα αν μπορώ να παρευρεθώ στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ για να κάνω προπονήσεις μου είπε ότι μπορώ να το κάνω ό,τι ώρα θέλω και όποια στιγμή. Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βγάλει από τον κάθε παίκτη τον καλύτερο εαυτό του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ