Μοντέλα: «Ελπίζω να ολοκληρώσω τη χρονιά»

O Βιντσέντζο Μοντέλα ελπίζει πως δεν θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Σεβίλλης καθώς πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει στο σύλλογο.

Τα πράγματα δεν έχουν εξελιχτεί όπως τα περίμεναν οι άνθρωποι της Σεβίλλης όταν έδωσαν τα κλειδιά της ομάδας στον Βιντσεντζό Μοντέλα.

Μπορεί οι Σεβιγιάνοι να προχώρησαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η πορεία τους στο πρωτάθλημα είναι πολύ μέτρια,ενώ υπάρχει και η βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι.

Οι άνθρωποι του συλλόγου φέρονται να έχουν πάρει απόφαση να μη συνεχίσουν με τον Ιταλό τεχνικό παρά το γεγονός πως εκείνος ελπίζει για το αντίθετο.

«Ελπίζω να ολοκληρώσω τη σεζόν γιατί πιστεύω στη δουλειά και τους παίκτες μου. Η θέση του προπονητή είναι τέτοια που πάντα είσαι υπό κρίση, δεν είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ιταλού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μίλησα με τη διοίκηση και τους ανέλυσα τη σεζόν όσο βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας. Κάναμε τραγικό παιχνίδι κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αλλά αν τερματίσουμε σε θέση για το Γιουρόπα Λιγκ δεν θα είναι αποτυχημένη η σεζόν» κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ