Φλερτάρει Μέγιερ η Ρόμα! | Sportsking.gr

Φλερτάρει Μέγιερ η Ρόμα!

Στο κυνήγι του νεαρού Μέγιερ μπαίνουν δυναμικά οι Ιταλοί που τον βλέπουν ως αντικαταστάτη του Ναϊνγκολαν, σε περίπτωση φυγής του.

Τι και αν έκαναν τρελή πορεία φέτος; Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως η Ρόμα έχει ανάγκη από φρέσκο αίμα, ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου. Στην επίθεση βρήκε τη λύση με Ουντέρ και Σίκ, αλλά το κέντρο παραμένει γερασμένο με τους Ντε Ρόσσι και Γοναλόν να προσφέρουν το 100% αλλά να χρειάζονται ξεκούραση.

Αυτήν την ξεκούραση βλέπουν στα μάτια του νεαρού Μαξ Μέγιερ που αναμένεται να φύγει από τη Σάλκε στο τέλος της φετινής σεζόν καθώς δεν συμφώνησαν σε επικείμενη ανανέωση συμβολαίου. Ιδαίτερα, μετά την τάση φυγής του Ράτζα Ναϊνγκολάν, η μεσσαία περιοχή των Ιταλών θα έχει πολλά κενά που πρέπει να καλυφθούν από παίχτες προορισμένους για βασική ενδεκάδα.

Συνεπώς, οι πρωτευουσιάνοι αναμένεται να κάνουν πρόταση στον 22χρονο που μπορεί να τον αποκτήσουν και ως ελεύθερο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.