Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκριεζμάν: “Θα μιλήσω με την Ατλέτικο για το μέλλον μου”
Ατλέτικο Μαδρίτης

Γκριεζμάν: “Θα μιλήσω με την Ατλέτικο για το μέλλον μου”

Επαφές με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει το επόμενο διάστημα ο Αντουάν Γκριεζμάν, προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον του Γάλλου.

28.04.2018 | 18:23

Τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια ασταμάτητη φημολογία για το μέλλον του Αντουάν Γκριεζμάν και αν αυτή η σεζόν είναι η τελευταία του με τη φανέλα της Ατλέτικο.

Ο Γάλλος επέλεξε να μείνει στη Μαδρίτη όταν η ομάδα είχε απαγόρευση μεταγραφών, αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει το φετινό καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής επιθετικός οδεύει προς Μπαρτσελόνα, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ.

O ίδιος με δηλώσεις του αποκάλυψε πως το επόμενο διάστημα θα έχει επαφές με τους “ροχιμπλάνκος” προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση πριν το Μουντιάλ.

Δεν είμαι σίγουρος για το μέλλον μου. Εγώ και οι εκπρόσωποι μου θα μιλήσουμε με την ομάδα και θα πρέπει να δούμε που θα μας οδηγήσουν αυτές οι συζητήσεις. Μου αρέσει πολύ η Ατλέτικο και ελπίζω αυτό να φαίνεται και στο γήπεδο” ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Σοσιεδάδ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version