ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κέιν φέρνει τον πιο hot στόπερ στη Μπάγερν Μονάχου
Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Όλοι οι όμιλοι και τα ματς! (pics)
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Home Page

Με το μυαλό στη Ρώμη η Λίβερπουλ

Λίβερπουλ και Στόουκ μοιράστηκαν από ένα βαθμό με τους «κόκκινους» να παραπονούνται δίκαια για τη διαιτησία και τον Κλοπ να έχει το μυαλό του στο επερχόμενο παιχνίδι με την Ρόμα.

Με το μυαλό στη Ρώμη η Λίβερπουλ

Τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Στόουκ στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Οι “κόκκινοι” έχουν επί της ουσίας εξασφαλίσει θέση στην τετράδα και την επόμενη εβδομάδα πάνε στην Ιταλία για τη ρεβάνς με τη Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League. Η Στόουκ αντίθετα μάχεται για την επιβίωση της και χρειάζεται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Anfield”.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να χάνουν από αρκετές ευκαιρίες αμφότερες για να πετύχουν το γκολ αλλά να μην τα καταφέρνουν. Μοναδικό «μελανό» σημείο του παιχνιδιού το κακώς ακυρωθέν γκολ του Ίνγκς. Ο Ίνγκς σκοράρει για τη Λίβερπουλ αλλά το τέρμα ακυρώνεται ως οφσάιντ. Έστω και οριακά, ο Άγγλος φορ ήταν εκτεθειμένος. Η μπάλα όμως πάει στον Ίνγκς από αντίπαλο. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 0-0 να παραμένει.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν. Ίσως στο χειρότερο παιχνίδι του Μοχάμεντ Σαλάχ από τότε που ήρθε στη Λίβερπουλ, η ομάδα του Κλοπ δυσκολεύτηκε πολύ στο να βρει κενούς χώρους. Το ίδιο και η Στόουκ που ήξερε την αδυναμία της Λίβερπουλ στις κλειστές άμυνες. Η Λίβερπουλ μπορεί να διαμαρτύρεται και για πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πίτερς αλλά δεν δόθηκε η εσχάτη των ποινών στο 87′.  Από κει και πέρα ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι δύο ομάδες αλλά καμία δεν μπόρεσε να σκοράρει, ο Λάμποερτ που μένει αήττητος για 6ο σερί παιχνίδι απέναντι στην Λίβερπουλ, ενώ ο Κλοπ φανερά προβληματισμένος για το επερχόμενο παιχνίδι στην Ρώμη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ