Έδωσε τα χέρια με Ρέιντζερς ο Τζέραρντ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα είναι ο νέος προπονητής της Ρέιντζερς, όπως αναφέρει το έγκυρο "Sky Sports" , με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για συνεργασία τριών ετών.

Οι λεπτομέρειες έχουν απομείνει, ώστε ο Στίβεν Τζέραρντ να γίνει ο νέος προπονητής της Ρέιντζερς. Όπως αναφέρει το καθ όλα έγκυρο «Sky Sports» οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες ο πρώην χαφ της Λίβερπουλ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τη σκωτσέζικη ομάδα που θα έχει ισχύει ως το καλοκαίρι του 2021.

Το μεγάλο στοίχημα του Τζέραρντ

Μέχρι πρότινος ο Στίβεν Τζέραρντ είχε πόσο στις ακαδημίες της Λίβερπουλ. Αυτή θα είναι η πρώτη του αποστολή. Ενδεχομένως και η πιο δύσκολη, μέχρι την επόμενη.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ δεν θα δίνει οδηγίες σε πιτσιρικάδες που θα τον κοιτούν με δέος. Αλλά σε έτοιμους ποδοσφαιριστές που θα περιμένουν από εκείνον πως θα πάρουν τη νίκη.

Ωστόσο, ο Steve G δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το νέο εγχείρημα. Μαζί του θα βρίσκεται στον πάγκο της σκωτσέζικης ομάδας και ο Γκάρι ΜακΚάλιστερ.

Τότε έγινε το deal

Σύμφωνα με το «Sky Sports» το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε όταν ο Τζέραρντ επέστρεψε από τη Ρώμη που είχε μεταβεί για να δει τον αγώνα με τη Λίβερπουλ. Όμως, οι συνομιλίες ανάμεσά τους είχε ξεκινήσει πολύ πιο πριν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ