ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Ρέιντζερς ο Τζέραρντ!

Ξεκινάει την καριέρα του στην προπονητική ο Στίβεν Τζέραρντ, με τη Ρέιντζερς να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψή του.

Ο Στίβεν Τζέραρντ προπονητής και με τη βούλα.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι θα αναλάβει τη Ρέιντζερς και πλέον έγινε και επίσημο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Σκωτσέζικη ομάδα ο Τζέραρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και έτσι ξεκινάει η νέα του καριέρα.

Ο Τζέραρντ είχε αναλάβει προπονητής στις ακαδημίες της Λίβερπουλ τον τελευταίο καιρό, τώρα όμως του έγινε η πρόταση να καθίσει στον πάγκο της Ρέιντζερς, η οποία απομάκρυνε τον πρώην τεχνικό της, Γκρέιαμ Μάρτι.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ δεν θα δίνει οδηγίες πλέον σε πιτσιρικάδες που θα τον κοιτούν με δέος. Αλλά σε έτοιμους ποδοσφαιριστές που θα περιμένουν από εκείνον πως θα πάρουν τη νίκη.

Ωστόσο, ο Steve G δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το νέο εγχείρημα. Μαζί του θα βρίσκεται στον πάγκο της σκωτσέζικης ομάδας και ο Γκάρι ΜακΚάλιστερ.

Οι πρώτες του δηλώσεις:

«Έχω τεράστιο σεβασμό για την ομάδα, την ιστορία της και την παράδοσή της. Ανυπομονώ να ξεκινήσω την περιπέτειά μου στη Ρέιντζερς και να χτίσω πάνω στις πολλές επιτυχίες που έχει σημειώσει αυτή η μεγάλη ομάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ