Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γι΄αυτό τα “έσπασαν” Μπούβατς και Κλοπ
Λίβερπουλ

Γι΄αυτό τα “έσπασαν” Μπούβατς και Κλοπ

Σε ρήξη με τον Γιούργκεν Κλοπ ήρθε ο συνεργάτης του, Ζέλικο Μπούβατς, όπως αποκαλύπτει η Mirror.

06.05.2018 | 15:37

Ζέλικο Μπούβατς και Γιούργκεν Κλοπ αποτελούν στενούς συνεργάτες εδώ και 17 χρόνια, καθώς έχουν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στη Μάιντζ, την Ντόρτμουντ και τη Λίβερπουλ.

Έτσι, η είδηση της προσωρινής αποχώρησης του Σερβοβόσνιου για προσωπικούς λόγους από το τεχνικό επιτελείο των «κόκκινων» μέχρι το τέλος της σεζόν προκάλεσε αναταραχή στους φίλους της ομάδας.

Σύμφωνα με την Mirror, μάλιστα, οι δυο τους δύσκολα θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και την επόμενη χρονιά, καθώς το γυαλί έχει ραγίσει. Ειδικότερα, αφορμή για τη ρήξη των δύο ανθρώπων αποτέλεσε η επιλογή του Μπούβατς να μην ενημερώσει τον Κλοπ για την επαφή που είχε με τον σκάουτερ της Άρσεναλ, Σβεν Μίσλιντατ, ο οποίος του πρόσφερε τη θέση του πρώτου προπονητή στους “κανονιέρηδες”.

Ο Μίσλιντατ είχε βρεθεί σε κοινό εργασιακό περιβάλλον με τον Κλοπ και τον Μπούβατς στην Ντόρτμουντ και κάπως έτσι ο τεχνικός της Λίβερπουλ πληροφορήθηκε για την επικοινωνία του Μπούβατς με τον γνωστό σκάουτερ.

Επομένως, το μέλλον του Σερβοβόσνιου στον πάγκο της Λίβερπουλ μοιάζει δυσοίωνο σε μία περίοδο στην οποία οι “κόκκινοι” προετοιμάζονται να διεκδικήσουν το 6ο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version