Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κεντίρα: “Πάντα με συνάρπαζε η Πρέμιερ Λιγκ”
Γιουβέντους

Κεντίρα: “Πάντα με συνάρπαζε η Πρέμιερ Λιγκ”

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα ο Σάμι Κεντίρα με δηλώσεις που έκανε.

07.05.2018 | 22:19

Πολλοί θα ήταν αυτοί που θα ζήλευαν την καριέρα του Σάμι Κεντίρα. Ο Γερμανός μέσος έχει περάσει από Στουτγκάρδη και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ πλέον αγωνίζεται στη Γιουβέντους και έχει ένα γεμάτο παλμαρέ.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν αισθάνεται ολοκληρωμένος, καθώς όπως δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα “Bild”, θα ήθελε να κατακτήσει και ένα τρόπαιο με μία αγγλική ομάδα. Ακόμη τόνισε πως στη Γιουβέντους περνάει καλά, όμως τους αρέσουν πολύ οι προκλήσεις, αφήνοντας έτσι ανοικτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

“Σκέφτομαι το μέλλον συχνά, επειδή τα πάντα μπορούν να συμβούν. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι του 2019, είμαι καλά στη Γιουβέντους, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και τις αναζητώ», ανέφερε ο χαφ των Ιταλών.

“Θα ήθελα να κατακτήσω όσο περισσότερους τίτλους γίνεται μέχρι να αποχωρήσω από την ενεργό δράση και αυτό που μου λείπει είναι ένα τρόπαιο στην Αγγλία, αφού η συλλογή μου περιλαμβάνει πρωταθλήματα σε Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία. Η Πρέμιερ Λιγκ με συνάρπαζε πάντα, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί στο μέλλον”, κατέληξε ο 31χρονος.

Τη φετινή σεζόν ο Κεντίρα μετράει 9 γκολ και 7 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version