«Το όνειρο του Μάλκομ είναι να πάει στη Μπάγερν»

Ο πρόεδρος της Μπορντό αποκάλυψε πως το όνειρο του Μάλκομ είναι να πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν Μονάχου, παρά τις διαψεύσεις από πλευράς Βαυαρών.

Μπορεί η Μπορντό να βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν έχει εμποδίσει τον Μάλκομ να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Το όνομα του Βραζιλιάνου εξτρέμ έχει «παίξει» έντονα για πολλές ομάδες, κυρίως από την Αγγλία, ενώ πρόσφατα γράφτηκε πως υπάρχει προσέγγιση από τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο ίδιος ο παίκτης παραχώρησε συνέντευξη μαζί με τον πρόεδρο της Μπορντό στη «Bild» και αποκάλυψε πως είναι όνειρο ζωής να παίξει στη Γερμανική ομάδα.

«Δεν ξέρω κάτι επίσημο, οι μάνατζερ που κανονίζουν αυτά τα θέματα. Αν ισχύουν όλα αυτά τότε είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η Μπάγερν είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο» ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Μπορντό, Στέφαν Μάρτιν, μίλησε για τις διαψεύσεις από πλευράς Μπάγερν για την όλη υπόθεση.

«Μια διάψευση δεν λέει κάτι. Είναι λογικό να λένε κάτι τέτοιο από τη Μπάγερν γιατί σέβονται τους παίκτες που έχουν στην ομάδα τους. Επίσης δεν καλό να μαθαίνουν οι άλλες ομάδες για τα μεταγραφικά σου πλάνα. Σε κάθε περίπτωση το όνειρο του Μάλκομ είναι να παίξει στη Μπάγερν» κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ