Γερά για Κονσεϊσάο η Έβερτον!

Ψηλά στη λίστα τηςγ ια τον επόμενο προπονητή της ομάδας έχει η Έβερτον τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την Πόρτο.

Η Έβερτον ετοιμάζεται για σημαντικές αλλαγές το προσεχές καλοκαίρι και μία από αυτές ίσως αφορά και τη θέση του προπονητή!

Ο Σαμ Αλαρντάις είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν και τα «Ζαχαρωτά» φαίνεται πως έχουν άλλον άνθρωπο στο μυαλό τους για την καθοδήγηση της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Ο μεγάλος στόχος ακούει στο όνομα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Πόρτο και δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο με τους «Δράκους». Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ευρωπαϊκού τόπου η Έβερτον είναι διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα που φημολογείται ότι έχει ο Κονσεϊσάο.

Επίσης, το συμβόλαιο που μπορουν να προσφέρουν τα «Ζαχαρωτά» στον Πορτογάλο κόουτς, είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να του δώσει η Πόρτο.

Μένει να φανεί αν όντως αυτή η υπόθεση έχει μέλλον και η Έβερτον θα καταφέρει να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με τον Κονσεϊσάο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ