Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρντιόλα: “Δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές”
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρντιόλα: “Δεν θα κάνουμε πολλές μεταγραφές”

Περιορισμένες κινήσεις θα κάνει η Μάντσεστερ Σίτι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

11.05.2018 | 21:52

Για πολλούς η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι “πολίτες” συνηθίζουν να ξοδεύουν πολλά χρήματα κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν θα συμβεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του αποκάλυψε πως είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ του και θα προχωρήσει σε λίγες προσθαφαιρέσεις.

Δεν θα κάνουμε πολλές κινήσεις το καλοκαίρι, θα κινηθούμε για μία, δυο μεταγραφές. Την περασμένη χρονιά επενδύσαμε πολλά χρήματα γιατί υπήρχαν αρκετοί παίκτες που ήταν πάνω από 30. Τώρα μπορούμε να κάνουμε μερικές ποιοτικές προσθήκες” ήταν το σχόλιο του Καταλανού.

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τις φήμες που θέλουν τον Σέρχιο Αγκουέρο να είναι στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά δε πιστεύω ότι μπορεί να προχωρήσει. Από την πλευρά μου έχω ξεκαθαρίσει πως ο Σέρχιο θα μείνει μέχρι εκείνος να αποφασίσει ότι θέλει να είναι εδώ” κατέληξε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version