Ρώτησε για Μαρσιάλ η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε την πρώτη κίνηση για την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ, προσεγγίζοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκοπό να μάθει την τιμή του παίκτη.

Η άρνηση του Άντονι Μαρσιάλ να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αναγκάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον βγάλει στο σφυρί προκειμένου να μη τον χάσει τσάμπα.

Για τον Γάλλο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους και την Τσέλσι, ενώ στο παιχνίδι φαίνεται πως έχει μπει και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά της Γιουνάιτεντ προκειμένου να μάθουν πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να γίνει η μεταγραφή.

Σύμφωνα με το «Le10Sport» η Γιουνάιτεντ θα αφήσει τον Μαρσιάλ να φύγει μόνο αν η πρόταση που θα έχει στα χέρια της, φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα, καθώς γνωρίζει πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος από τη στιγμή που μιλάμε για ένα από τα κορυφαία ταλέντα στον κόσμο.

Η επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» για τον Μαρσιάλ μπορεί να μεγαλώσει αν τελικά δεν καταφέρουν να κρατήσουν τον Μπατσουαγί που είναι δανεικός από την Τσέλσι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ