ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

G/G στην Ανδαλουσία

Φτωχή στοιχηματικά η σημερινή μέρα αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους Betarades.gr να μας στείλουν ταμείο.

G/G στην Ανδαλουσία

Περιορισμένη η δράση στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου η προσοχή επικεντρώνεται σε Τουρκία, Ισπανία, Τσάμπιονσιπ, Δανία και Σουηδία, η μοναδική πρόταση προκύπτει από τη Β’ Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση του προγνωστικού μας, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Novibet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κάντιθ – Σαραγόσα. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 39ης αγωνιστικής της Β’ Ισπανίας, μετά απ’ την ολοκλήρωση της θα απομένουν άλλες τρεις για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Το ματς είναι εξόχως καθοριστικό για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες παλεύουν για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στα πλέι οφ ανόδου.

Η Κάντιθ μετράει 60 πόντους και καταλαμβάνει την 7η θέση της κατάταξης, είναι στο -1 από Νουμάνθια και Βαγιαδολίδ, στο -2 απ’ τη σημερινή αντίπαλο Σαραγόσα, παίζει με την υποχρέωση να κερδίσει. Πορεύεται χωρίς νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, όπου πάντως πήρε έξι ισοπαλίες και ηττήθηκε μόλις μια φορά, έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες κόντρα σε Χιχόν (0-0 εντός), Βαγιαδολίδ (1-1 εκτός) και Αλμπαθέτε (1-1 εκτός). Χάνει εξαιρετικά δύσκολα εντός έδρας, δεν έχει ήττα στο γήπεδο της στα τελευταία 15 ματς πρωταθλήματος, ωστόσο κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία πέντε. Συνήθως σκοράρει στην έδρα της.

Στον αντίποδα, η Σαραγόσα προσπαθεί να κάνει την αντεπίθεσή της στα τελευταία ματς για να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου. Έρχεται από τέσσερις νίκες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (4-1-1), πήρε 11 «τρίποντα» στα τελευταία 17 ματς πρωταθλήματος και είναι μια απ’ τις πιο βελτιωμένες ομάδες του δεύτερου γύρου. Μπορεί να κάνει ζημιές και εκτός έδρας, έρχεται από 4/6 νίκες μακριά απ’ το γήπεδο της, είναι ικανότατη επιθετικά, χαρακτηριστικό είναι ότι βρήκε δίχτυα στις τελευταίες 9 εξόδους της.

Θεωρούμε ότι θα δούμε καλό παιχνίδι, με υψηλό τέμπο, δύο ομάδες που θα ψάξουν το γκολ, επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ