Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανακοινώνει το τέλος ο Μπουφόν
Γιουβέντους

Ανακοινώνει το τέλος ο Μπουφόν

Την προσεχή Πέμπτη (17/5) ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και όπως όλα δείχνουν θα ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του.

15.05.2018 | 10:00

Στην αρχή της σεζόν είχε πει ότι στο τέλος της θα κρεμούσε τα γάντια του. Όμως πολλά μεσολάβησαν. Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αρκετές φορές είπε πως δεν ξέρει αν θα συνεχίσει και μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς ή όχι.

Ωστόσο, λίγο μετά την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος με τη Γιουβέντους ο “Τζίτζι” έκανε γνωστό πως την Πέμπτη (17/5) θέλει να μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Να τους ανακοινώσει κάτι. Μια δική του απόφαση. Κανείς δεν ξέρει για την ώρα αυτή με τι έχει να κάνει. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι πιστεύουν πως μέσω αυτής της κίνησης ο Ιταλός γκολκίπερ θα ανακοινώσει την απόσυρσή του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τα εισιτήρια δείχνουν… τέλος

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη για τη Γιουβέντους, μιας και οι “μπιανκονέρι” έχουν να δώσουν ένα ματς. Αυτό με την Ελλάς Βερόνα στο Τορίνο.

Ωστόσο, ήδη έχει σημειωθεί αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων, κάτι που δείχνει πως πρόκειται να γίνει κάτι ξεχωριστό εκείνη την ημέρα.

Οπότε τι κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version