Η Άρσεναλ θέλει τον Γερμανό της | Sportsking.gr

Η Άρσεναλ θέλει τον Γερμανό της

Οι άνθρωποι της Άρσεναλ φέρονται να έχουν βάλει στην κορυφή της λίστας τους τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν που έχει δείξει εντυπωσιακό έργο στη Χοφενχάιμ.

Σε νέα εποχή θα περάσει η Άρσεναλ από το καλοκαίρι, καθώς μετά από 22 χρόνια οι «κανονιέρηδες» δεν θα έχουν στον πάγκο τους τον Αρσέν Βενγκέρ.

Οι Λονδρέζοι έχουν συνδεθεί με πολλά ονόματα. Από έμπειρους τεχνικούς όπως ο Αλέγκρι, μέχρι τους Αρτέτα και Πατρίκ Βιεϊρά.

Στη μακρά λίστα των υποψηφίων ήρθε να προστεθεί το όνομα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν που έχει κάνει πολύ καλή δουλεία στη Χοφενχάιμ.

Οι άνθρωποι των «κανονιέρηδων» επιθυμούν να έχουν έναν προπονητή για πολλά χρόνια και η περίπτωση του Γερμανού φαντάζει ιδανική. Ο Νάγκελσμαν έχει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, ενώ είμαι μόλις 30 ετών!!

Σύμφωνα με το «Sky Sports» ο νεαρός τεχνικός έχει μπει στην κορυφή της σχετικής λίστας για να αναλάβει το βαρύ φορτίο της μετά Βενγκέρ εποχής.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.