Μπορούσια Ντόρτμουντ: Το… γέρικο μπακ έχει το ζουμί

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 34χρονου δεξιού μπακ, Στέφαν Λιχστάινερ, φαίνεται πως βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σε προχωρημένες επαφές με τον Στέφαν Λιχστάινερ βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο έμπειρος μπακ κατέκτησε το έβδομο σερί πρωτάθλημά του με τη Γιουβέντους πριν από μερικές μέρες.

Ωστόσο, δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει την καριέρα του στο Τορίνο για λογαριασμό της «Μεγάλης Κυρίας». Άλλωστε και η μεταξύ τους συνεργασία εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και οι Ιταλοί δεν έχουν προσεγγίσει τον Ελβετό μπακ για ανανέωση.

H… γριά η κότα έχει το ζουμί

Είθισται η Μπορούσια Ντόρτμουντ να κάνει δικούς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Παίκτες που έχουν όλα τα φόντα για να εξελιχτούν σε κάτι καλύτερο και στη συνέχεια να τους πουλήσει πανάκριβα.

Ωστόσο, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό οι Βεστφαλοί θέλουν να αποκτήσουν ένα τόσο έμπειρο παίκτη. Σαν τον Λιχστάινερ, ο οποίος είναι 34 ετών και έχει κάνει γεμάτες σεζόν με τους «μπιανκονέρι» όλα αυτά τα χρόνια.

Παρόλα αυτά, οι Γερμανοί δείχνουν να πιστεύουν πολύ στην εμπειρία του και το ταλέντο του και ότι θα δώσει πολύτιμα μαθήματα στην… πιτσιρικαρία του συλλόγου που θέλει κάποιον με παραστάσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ