Ο Αζάρ είπε τι ζητάει για να μείνει στην Τσέλσι!

Το μέλλον του Εντέν Αζάρ στην Τσέλσι δεν είναι και το πιο σίγουρο, με τον Βέλγο σταρ να δείχνει με συνέντευξή του τι θέλει για ανα παραμείνει στο Λονδίνο.

Ο Εντέν Αζάρ είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής της Τσέλσι και ο σύλλογος τον θέλει στο ρόστερ του για πολλά χρόνια ακόμα.

Οι φήμες θέλουν τον Αζάρ να έχει στην άκρη του μυαλού του την αποχώρηση από το Stamford Bridge, αλλά η Τσέλσι είναι πάντα η προτεραιότητα για αυτόν. Εκεί άλλωστε έχει περάσει τα καλύτερα του χρόνια.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής παραχώρησ συνέντευξη στην Independent και ουσιαστικά έδειξε τι ζητάει για να μείνει στο Λονδίνο. Δεν πρόκειται για χρήματα, αλλά για ικανούς συμπαίκτες, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει τους μεγάλους τίτλους. Με λίγα λόγια, ο Αζάρ προτρέπει τον Αμπράμοβιτς να κάνει σημαντικές μεταγραφές, αν θέλει να δει και τον ίδιο να συνεχίσει στα… «μπλε»:

«Περιμένω για καινούριους παίκτες την επόμενη σεζόν. Θα δούμε. Θέλω καλούς παίκτες, επειδή επιθυμώ να κερδίσουμε την Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν. Ναι, πολλά πράγματα, μετά θα δούμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ