Μάριο Φάτσο: «Κρατήστε τον Σάβιτς με κάθε κόστος»

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του ο θρύλος των Λατσιάλι, Μάριο Φάτσο, υποστηρίζοντας πως η αγαπημένη του ομάδα δεν πρέπει να πουλήσει το νεαρό Σέρβο.

Αναμφίβολα, η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη του, αναδείχτηκε το μεγαλύτερο ανερχόμενο ταλέντο στη Serie A και ήδη η ποδοσφαιρική ελίτ του χτυπάει την πόρτα. Ο λόγος φυσικά, για τον άσσο της Λάτσιο, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Όπως είναι λογικό, ο οπαδοί της ομάδας δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν τον Σέρβο μέσο που αποτελεί τον παίχτη-κλειδί στο χώρο του κέντρου. Την επιθυμία αυτή εξέφρασε και ο πρώην θρύλος της Λάτσιο, Μάριο Φάτσο, τονίζοντας σε συνέντευξή του πως «Η Λάτσιο θα αναγκαστεί να πουλήσει αρκετούς παίχτες για να τα βγάλει πέρα, ωστόσο πρέπει να αντισταθεί με κάθε κόστος στην πώληση του Σάβιτς».

Ήδη η Γιουβέντους δείχνει το ενδιαφέρον της για τον 23χρονο, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί να είναι έτοιμες να πληρώσουν κάθε απαιτούμενη ρήτρα για να τον κάνουν δικό τους.

Από την πλευρά της Λάτσιο, ο Σάβιτς κοστολογείται τουλάχιστον στα 80 εκατομμύρια με την ελπίδα πως μπορεί να φτάσει και 9ψήφιο αριθμό η μεταγραφή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ