Παραμένει «Ουκρανός» ο Φονσέκα

Το όνομά του συνδέθηκε έντονα τα τελευταία 24ωρα με τον πάγκο της Γουέστ Χαμ, ωστόσο η Σαχτάρ Ντόνετσκ του εξασφάλισε όλα τα εχέγγυα για να συνεχίσει επί ουκρανικού εδάφους.

Την δικιά του δυναστεία έχει βάλει σκοπό να πετύχει ο Πάουλο Φονσέκα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να συνεχίζει για ακόμη δύο χρόνια στο τιμόνι της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τον ουκρανικό σύλλογο να βρίσκει στο πρόσωπό του τον ιδανικό τεχνικό για την καθιέρωση στην κορυφή. Ο 45χρονος στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Ουκρανία έχει καταφέρει να κερδίσει τα πάντα κάνοντας πολλούς να ξεχάσουν άμεσα τον άλλοτε εμβληματικό Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Το όνομά του συνδέθηκε προσφάτως με την Γουέστ Χαμ και την Έβερτον, με τους δύο αγγλικούς συλλόγους να βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού έχοντας ψηλά στην λίστα τους τον Πορτογάλο, ωστόσο η Σαχτάρ δεν «χαρίστηκε» τερματίζοντας άμεσα κάθε σενάριο φυγής του ταλαντούχου προπονητή. Το βράδυ της Πέμπτης Φονσέκα και Σαχτάρ έδωσαν τα χέρια ανανεώνοντας την συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια στοχεύοντας σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες, διατηρώντας τα κεκτημένα εντός των τειχών βάζοντας πλώρη για κάτι καλό στην Ευρώπη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη, ήθελα να συνεχίσω την σταδιοδρομία μου στην Σαχτάρ. Στόχος μας είναι να εργαζόμαστε σκληρά και να κερδίζουμε τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων» ήταν τα πρώτα λόγια του 45χρονου τεχνικού μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ