«Στεριώνει» στην Τότεναμ ο Γουίνκς

Τα «Σπιρούνια» συνεχίζουν να θωρακίζουν τις... επενδύσεις τους, καθώς μετά τον Σάντσες σειρά στον «θάλαμο» των ανανεώσεων είχε και ο Χάρυ Γουίνκς.

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν» λέει ο σοφός λαός και στην Τότεναμ δείχνουν να ασπάζονται την ρήση αυτή 100% θέτοντας προτεραιότητα στην διατήρηση ποδοσφαιριστών που αποτελούν επένδυση για τον σύλλογο. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει καταφέρει να αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές κατά την διαμονή στο Λονδίνο, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταλέντο και την σπιρτάδα που τους διακρίνει.

Ένας από αυτούς είναι και ο 22χρονος μέσος, Χάρι Γουίνκς, με τον νεαρό να βρίσκεται με σταθερά βήματα στις προτιμήσεις του Αργεντινού αρπάζοντας από τα… μαλλιά κάθε ευκαιρία που του δίνεται παρά την δύσκολη σεζόν που διένυσε λόγω του σοβαρού τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής θεωρείται – και όχι άδικα – ως ένα εξαιρετικό εργαλείο στον χώρο του κέντρου, με την Τότεναμ να το γνωρίζει καλά αυτό και να του ανανεώνει το συμβόλαιο διατηρώντας τα δικαιώματά του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

«Είμαι ευτυχής που υπογράφω την επέκταση του συμβολαίου του με τον σύλλογο. Ήταν μια περίεργη σεζόν για μένα. Θα προσπαθήσω να ξεπληρώσω με τις εμφανίσεις μου τις προσδοκίες του συλλόγου στο πρόσωπό μου. Θέλω να ελπίζω πως την νέα χρονιά θα πάρω ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής, χωρίς τραυματισμούς και θα συμβάλλω στην ομάδα να κατακτήσει τρόπαια κάτι που αξίζουμε και το θέλουμε πολύ» ανέφερε ο 22χρονος στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ