Άδειασε όλο το «Καμπ Νου», αλλά ο Ινιέστα δεν έφευγε (pics)

Δεν έφευγε με τίποτα από το "Καμπ Νου" ο Αντρές Ινιέστα στο τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Αντρές Ινιέστα δεν ήταν ο παίκτης που έβαζε τα περισσότερα γκολ στην Μπαρτσελόνα. Ούτε εκείνος με τις περισσότερες ασίστ. Ούτε αυτός που κυνηγούσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ΜΜΕ για μία φωτογραφία ή για μια δήλωσή του.

Ο Αντρές Ινιέστα ήταν εκείνος που ήταν πιο πολύ «δεμένος» με την ομάδα, παρά το γεγονός πως αυτή ήταν η τελευταία του σεζόν με τους «μπλαουγκράνα».

Το μέλλον του; Κανείς δεν το ξέρει. Ούτε καν ο ίδιος. Απλά στο τελευταίο του παιχνίδι στο «Καμπ Νου» ήθελε να τα απολαύσει όλα. Τον κόσμο, την ατμόσφαιρα, το παιχνίδι, τους συμπαίκτες του, το ίδιο το γήπεδο.

Γι’ αυτό το λόγο και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε στον αγωνιστικό χώρο ακόμη και όταν όλοι είχαν φύγει. Μέχρι και ο τελευταίος οπαδός του συλλόγου.

Μέχρι και ο τελευταίος υπεύθυνος του γηπέδου. Αυτός και οι σκέψεις του. Ούτε καν τα παπούτσια του δεν τον χώραγαν. Γι’ αυτό και τα είχε βγάλει. Ήθελε να γίνει ένα με το χώρο που έκανε πολλούς από εμάς να τον αποθεώσουμε και να παραμιλάμε με αυτά που έκανε.

Η ώρα ήταν περασμένη. Μεσάνυχτα και ακόμη δεν είχε φύγει. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ εν τέλει ο Ινιέστα είπε αντίο στο «σπίτι» του κοντά στη 1 το βράδυ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ