ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Άδειασε όλο το “Καμπ Νου”, αλλά ο Ινιέστα δεν έφευγε (pics)

Δεν έφευγε με τίποτα από το "Καμπ Νου" ο Αντρές Ινιέστα στο τελευταίο του παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Άδειασε όλο το “Καμπ Νου”, αλλά ο Ινιέστα δεν έφευγε (pics)

Ο Αντρές Ινιέστα δεν ήταν ο παίκτης που έβαζε τα περισσότερα γκολ στην Μπαρτσελόνα. Ούτε εκείνος με τις περισσότερες ασίστ. Ούτε αυτός που κυνηγούσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ΜΜΕ για μία φωτογραφία ή για μια δήλωσή του.

Ο Αντρές Ινιέστα ήταν εκείνος που ήταν πιο πολύ “δεμένος” με την ομάδα, παρά το γεγονός πως αυτή ήταν η τελευταία του σεζόν με τους “μπλαουγκράνα”.

Το μέλλον του; Κανείς δεν το ξέρει. Ούτε καν ο ίδιος. Απλά στο τελευταίο του παιχνίδι στο “Καμπ Νου” ήθελε να τα απολαύσει όλα. Τον κόσμο, την ατμόσφαιρα, το παιχνίδι, τους συμπαίκτες του, το ίδιο το γήπεδο.

Γι’ αυτό το λόγο και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε στον αγωνιστικό χώρο ακόμη και όταν όλοι είχαν φύγει. Μέχρι και ο τελευταίος οπαδός του συλλόγου.

Μέχρι και ο τελευταίος υπεύθυνος του γηπέδου. Αυτός και οι σκέψεις του. Ούτε καν τα παπούτσια του δεν τον χώραγαν. Γι’ αυτό και τα είχε βγάλει. Ήθελε να γίνει ένα με το χώρο που έκανε πολλούς από εμάς να τον αποθεώσουμε και να παραμιλάμε με αυτά που έκανε.

Η ώρα ήταν περασμένη. Μεσάνυχτα και ακόμη δεν είχε φύγει. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ εν τέλει ο Ινιέστα είπε αντίο στο “σπίτι” του κοντά στη 1 το βράδυ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ