Ναϊνγκολάν: «Αποσύρομαι από την Εθνική»

Ο Ράτζα Ναϊγκολάν δεν βρέθηκε στην προεπιλογή για το Μουντιάλ της Ρωσίας και λίγο αργότερα ανακοίνωσε πως δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Βελγίου.

Για άλλη μια σεζόν ο Ράντζα Ναϊνγκολάν ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της Ρόμα, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για τον εκλέκτορα της Εθνικής Βελγίου.

Ο Ρομπέρτο Ματρίνεθ επέλεξε να μη συμπεριλάβει τον παίκτη των Ρωμαίων στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Λίγο αργότερα ο παίκτης δεν έκρυψε την απογοήτευση του και ανακοίνωσε πως δεν θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής του.

Met veel pijn in het hart maak ik een einde aan men internationale carriere… ik heb er altijd alles aangedaan om er bij te zijn en belgie te vertegenwoordigen 🇧🇪… spijtig genoeg is ECHT zijn niet goed voor SOMMIGE… En vanaf vandaag zal ik de eerste supporter zijn…. Purtroppo molto a malincuore termina la mia carriera internazionale… ho sempre fatto di tutto per poter rappresentare la mia nazione 🇧🇪 Essere se stessi a volte puó dare fastidio… Da oggi saró il primo tifoso… Very reluctantly my international career comes to an end…I’ve always done everthing I could to represent my country🇧🇪 Being yourself can be bothering …From this day on I will be the first fan…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Radja Nainggolan (@radjanainggolan.4) στις

«Από σήμερα η διεθνής καριέρα μου φτάνει στο τέλος, έκανα τα πάντα για να είμαι εκεί και να εκπροσωπήσω το Βέλγιο. Το να είσαι ο εαυτό σου μπορεί να είναι καταστροφικό. Από σήμερα θα είμαι απλά ο νούμερο ένα υποστηρικτής σας» ήταν το μήνυμα του Ναϊνγκολάν στο «Instagram».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ