Περίν: «Αν με θέλουν θα πάω στη Γιουβέντους»

Το όνομα του Ματίας Περίν "παίζει" πολύ έντονα στο ρεπορτάζ της Γιουβέντους και ο Ιταλός με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Τορίνο.

Ο «Τζίτζι» Μπουφόν ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχωρεί από τη Γιουβέντους και οι άνθρωποι του συλλόγου καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν τον Σέζνι στην ομάδα, αλλά θέλουν να αποκτήσουν και δεύτερο τερματοφύλακα για να υπάρχει ανταγωνισμός.

Ένα από τα ονόματα που έχει ακουστεί έντονα είναι αυτό του Ματίας Περίν που τα τελευταία χρόνια είναι από τους καλύτερους παίκτες της Τζένοα.

Ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως αν η Γιουβέντους επιθυμεί την απόκτηση του, τότε εκείνος δεν έχει κανένα πρόβλημα να γίνει κάτοικος Τορίνου.

«Ξέρω ότι είμαι ένας από τους υποψήφιους κάτι που είναι πολύ κολακευτικό για εμένα. Το να ενδιαφερθεί η Γιουβέντους για εμένα είναι κάτι που με ευχαριστεί και με γεμίζει περηφάνια. Δεν έχει κλείσει η μεταγραφή μου,αλλά αν έχω την ευκαιρία, θα πάω στη Γιουβέντους. Θα μιλήσουμε με τη Τζένοα για να δούμε τι επιλογές υπάρχουν» ήταν τα λόγια του Ιταλού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ