Σπόντες σε Γιουβέντους από Ντε Λαουρέντις: «Τι άλλο να κάνουμε για το πρωτάθλημα; Να το κλέψουμε;»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε γι' ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έφτασε και φέτος η Νάπολι. Όμως, στο τέλος οι «παρτενοπέι» δεν ήπιαν νερό. Είδαν ακόμη μία κούπα να πηγαίνει στα χέρια των παικτών της Γιουβέντους.

Παρά το γεγονός πως οι Ναπολιτάνοι για ένα μεγάλο κομμάτι της σεζόν ήταν πρώτοι και με διαφορά από τους «μπιανκονέρι».

Έτσι, το σύνολο του Μαουρίτσιο Σέρι, μετά τη νίκη επί της Κροτόνε με σκορ 2-1, έγινε η πρώτη ομάδα στα χρονικά του ιταλικού πρωταθλήματος που φτάνει τους 90 βαθμούς και δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του συλλόγου έμεινε παραπάνω από ικανοποιημένος. Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις το έδειξε με δηλώσεις του μετά το τελευταίο ματς της σεζόν.

Οι… σπόντες σε Γιουβέντους από Ντε Λαουρέντις

Ο λαός μας λέει πως ό,τι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αλλά ισχύει στις παρακάτω δηλώσεις του Ντε Λαουρέντις;

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι με δηλώσεις του επισήμανε με στόμφο πως δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω για τον τίτλο φέτος η ομάδα του και αναρωτήθηκε αν έπρεπε να κλέψει κάποιο παιχνίδι, αφήνοντας αιχμές για τη Γιουβέντους.

«Κάναμε μία σπουδαία σεζόν. Αν κερδίζαμε ακόμη τέσσερις πόντους, τότε το πρωτάθλημα θα ήταν δικό μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία της ομάδας. Τι άλλο να κάναμε; Να κλέβαμε;

Ωστόσο, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους γι’ αυτή την απίθανη σεζόν. Τον Σάρι, τους παίκτες, τον κόσμο», τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ