Τα «σκάει» χοντρά για Σάβιτς η Γιουβέντους!

Διατεθειμένη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να αποκτήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς είναι η Γιουβέντους.

Το πρωτάθλημα μπορεί μόλις να τελείωσε στην Ιταλία, αλλά τα… δύσκολα τώρα αρχίζουν για τη Λάτσιο και τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, μιας και ο Σέρβος χαφ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών της Σέριε Α. Δηλαδή της Γιουβέντους.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν από τους παίκτες που έκαναν πράγματα και θαύματα φέτος. Λογικό και επόμενο οι εμφανίσεις του να μην περάσουν στα… ψιλά. Ειδικά από τους «μπιανκονέρι».

Ωστόσο, για να τον πουλήσει η ομάδα της Ρώμης πρέπει στα γραφεία της να φτάσει μια πολύ καλή πρόταση. Πόσο καλή; Περίπου 80 με 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το πλάνο της Γιουβέντους για Σάβιτς

Η Γιουβέντους φαίνεται πως για χάρη του είναι διατεθειμένη να βάλει το χέρι βαθιά. Πολύ βαθιά. Αλλά για να συμβεί αυτό πρώτα πρέπει να γίνει κάτι άλλο.

Να πουληθούν παίκτες για να έρθει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ομάδας του Τορίνο. Πιο πιθανοί προς αποχώρηση αυτή τη στιγμή φαντάζουν οι Άλεξ Σάντρο και Μάριο Μάντζουκιτς.

Ο πρώτος αναμένεται να πιάσει περίπου στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον Κροάτη φορ έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από Αγγλία, Ισπανία και Κίνα, χωρίς να υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο για την ώρα.

Έχει και plan b η Γιουβέντους

Προτεραιότητα των «μπιανκονέρι» είναι σαφώς ο Σάβιτς. Αλλά σε περίπτωση που δεν τα βρουν μαζί του ή με τη Λάτσιο δεν θα κάτσουν να σκάσουν.

Γι’ αυτό και υπάρχει plan b. Σε αυτό κυριαρχούν τα ονόματα των Αντριέν Ραμπιό, Λορέντσο Πελεγκρίνι και Ματέο Κόβασιτς που μπορούν να προσδώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στο χώρο της μεσαίας γραμμής της «Μεγάλης Κυρίας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ