Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κριστιάνο: “Θα προτιμούσα έναν τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”
Champions League

Κριστιάνο: “Θα προτιμούσα έναν τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

Αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Λίβερπουλ, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήθελε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

23.05.2018 | 11:42

Πώς και πώς θα ήθελε να παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα δώσει το “παρών” εκεί και σε τελικό και στόχος των Ισπανών είναι η κατάκτησή του.

Αν τα καταφέρουν θα έχουν κάνει κάτι τρελό. Να φτάσουν τις σερί κούπες. Όμως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Κάτι που παραδέχτηκαν με δηλώσεις τους τόσο ο Πορτογάλος φορ όσο και ο τεχνικός του συλλόγου, Ζινεντίν Ζιντάν.

Η… διαβολική προτίμηση του Κριστιάνο

Τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το βαρύτιμο αυτό τρόπαιο ήταν το 2008. Πριν από ακριβώς δέκα χρόνια. Τότε στις τάξεις της αγωνιζόταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τελευταία φορά που οι “κόκκινοι διάβολοι” έφτασαν μέχρι τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν το 2009. Λίγο πριν ο Πορτογάλος στράικερ αποχωρήσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Γι’ αυτό το λόγο και εκείνος με δηλώσεις του λίγο πριν τον μεγάλο τελικό επισήμανε πως: “Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα να παίξω με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό και όχι με τη Λίβερπουλ”, τα λόγια του σούπερ σταρ της “βασίλισσας” που δείχνει ακόμη και τώρα που τα χρόνια έχουν περάσει πως η αγγλική ομάδα παραμένει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version