ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
«Αυτός φταίει για την ήττα της Άρσεναλ» – Νέβιλ και Μέρσον… τα έχωσαν!
Ρεάλ, μια γροθιά – Οι δύο τραυματίες θέλουν να πάνε στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Ουνάι Έμερι: Προπονητής κανόνι ή νεροπίστολο; (poll)

Μπορεί ο Ουνάι Έμερι να φέρει να κάνει την Άρσεναλ να πρωταγωνιστεί και πάλι στο υψηλό επίπεδο ή θα μετανιώσουν οι "κανονιέρηδες" που τον απέκτησαν;

Ουνάι Έμερι: Προπονητής κανόνι ή νεροπίστολο; (poll)

Μετά από 22 χρόνια ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα είναι ο προπονητής της Άρσεναλ. Ένα μήνα και τρεις μέρες μετά την απόφαση του Αλσατού να αποχωρήσει από τον πάγκο των “κανονιέρηδων” εκείνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ουνάι Έμερι.

Όπως συνηθίζουν οι Άγγλοι δεν έκαναν γνωστό μέχρι πότε θα έχει ισχύ το συμβόλαιο του Ισπανού τεχνικού μαζί τους. Ήδη υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από τους φίλους της Άρσεναλ στα social media.

Τα συναισθήματα; Μάλλον ανάμεικτα. Άλλοι σκέφτονται πως η εν λόγω λύση ήταν η καλύτερη για τα τωρινά δεδομένα. Κάποιοι άλλοι ήδη σκέφτονται ότι τα πράγματα θα είναι χειρότερα σε σχέση με την “εποχή Βενγκέρ” και ήδη θέλουν πίσω τον Αλσατό. Αλλά τι ισχύει;

Ό,τι καλύτερο ο Έμερι, γιατί…

Σίγουρα ο Ουνάι Έμερι δεν είναι από τους προπονητές που σου έρχονται στο μυαλό όταν σε ρωτάνε να πεις δέκα κορυφαίους. Ωστόσο, για την περίπτωση της Άρσεναλ είναι ό,τι πρέπει. Ταμάμ!

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά χωρίς να διαθέτει τα πολλά λεφτά ή τους παίκτες ονόματα. Το έκανε με τη Σεβίλλη, όπου κατέκτησε τρεις φορές στα καπάκια το Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, με την ομάδα της Ανδαλουσίας κατάφερε εκτός από κούπες να παίξει και ωραίο ποδόσφαιρο. Κάτι που είχαν συνηθίσει οι φίλοι της Άρσεναλ με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα η διοίκηση της αγγλικής ομάδας αναμένεται να δώσει ελάχιστα χρήματα για μεταγραφική ενίσχυση. Πρόβλημα για τον Έμερι; Κανένα! Έχει μάθει να ζει και με λιγότερα (μην κοιτάτε την Παρί Σεν Ζερμέν).

Ό,τι χειρότερο ο Έμερι, γιατί…

Είπαμε για τα καλά του Ισπανού λίγο πιο πάνω. Όμως, κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές. Η σκοτεινή πλευρά του Έμερι είναι η διετία του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο έμπειρος τεχνικός άφησε τη Σεβίλλη για χάρη των Γάλλων και τι κατάφερε; Μια τρύπα στο νερό! Χάλασε αμύθητα χρήματα για μεταγραφές και το μόνο που κατάφερε ήταν να κατακτήσει σε δύο χρόνια μια φορά το γαλλικό πρωτάθλημα! Έναν τίτλο που μπορούν να τον πάρουν και μόνοι τους οι παίκτες της Παρί!

Παράλληλα, έδειξε ότι δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλετε τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα πέρυσι; Θέλετε τον φετινό με τη Ρεάλ Μαδρίτης; Ό,τι και αν διαλέξετε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Και στις δύο σεζόν η Παρί κούνησε μαντήλι από τη φάση των “16”. Κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο, προκειμένου ο Έμερι να μείνει χωρίς δουλειά στο τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να υπογράψει στην Άρσεναλ.

Η μπάλα στο κοινό

Ωστόσο, εσείς τι πιστεύετε;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ