Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ριβάλντο: «Πρέπει να δοκιμαστεί και σε άλλο πρωτάθλημα ο Σαλάχ»

Το εγκώμιο του Μοχάμεντ Σαλάχ έπλεξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, Ριβάλντο, σε πρόσφατες δηλώσεις του.

24.05.2018 | 19:37

Το εγκώμιο του Μοχάμεντ Σαλάχ έπλεξε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού, Ριβάλντο, σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος αστέρας ερωτηθείς για τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ δε δίστασε να παραδεχθεί πως βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο, εκφράζοντας δε την πεποίθησή του πως θα πρέπει ο Αιγύπτιος άσος να δοκιμαστεί και σε άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

«Δεν είναι στο επίπεδο των Κριστιάνο και Μέσι. Είναι κοντά αλλά πρέπει να διατηρηθεί σε τέτοια επίπεδα όπως εκείνοι. Ελπίζω να τα καταφέρει σε άλλα πρωταθλήματα όχι μόνο σε ένα.

Πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται όπως ο Κριστιάνο και ο Μέσι κάνουν μία δεκαετία τώρα. Είναι κοντά αλλά θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες γιατί η Πρέμιερ Λιγκ είναι πιο δύσκολη από τη Λα Λίγκα», ήταν τα λόγια του Ριβάλντο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version