Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συμφώνησε και ανανεώνει ο Μπουσκέτς!
Home Page

Συμφώνησε και ανανεώνει ο Μπουσκέτς!

Το αίτημα του Σέρχιο Μπουσκέτς για νέο συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικές απολαβές έγινε αποδεκτό και σήμερα έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας.

24.05.2018 | 15:26

Τα ραδιόφωνα στην Καταλονία από το πρωί μεταδίδουν τη συμφωνία του Σέρχιο Μπουσκέτς με την Μπαρτσελόνα, για νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο.

Ο άσος των “Μπλαουγκράνα” είχε ζητήσει από τον Μαρία Μπαρτομέου καλύτερες οικονομικές απολαβές, μιας και βρισκόταν στην τρίτη σειρά ποδοσφαιριστών στην ομάδα, όσον αναφορά το οικονομικό κομμάτι.

Το αίτημα του έγινε δεκτό, με την υπόθεσή του να τη χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος της Μπάρτσα. Στη Βαρκελώνη δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να τον χάσουν και έτσι με το που ζήτησε περισσότερα χρήματα δεν μπόρεσαν να του το αρνηθούν.

Η συμφωνία ουσιαστικά έχει κλείσει και μένουν μόνο μικρές λεπτομέρειες προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal και να ανακοινωθεί και επίσημα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πλέον ο Μπουσκέτς θα βρίσκεται στη δεύτερη σειρά αναφορικά με τις αμοιβές των παικτών στην Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version