Οι δύο βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του Γκουαρδιόλα

Ισπανικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τους δύο βασικούς στόχους του Πεπ Γκουαρδιόλα για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα κάνει πολλές μεταγραφές, αλλά θέλει να ενισχυθεί σε κομβικές θέσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ζητάει δύο προσθήκες.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ισπανικά Μέσα, δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον Ίσκο, καθώς στο Μάντσεστερ πιστεύουν ότι είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί μία τέτοια μεταγραφή.

Ο Καταλανός τεχνικός των «Πολιτών» όμως, έχει ζητήσει τον Ριγιάντ Μαχρέζ της Λέστερ από το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο η υπόθεση της μεταγραφής του ναυάγησε δύο φορές. Αυτή τη φορά η Σίτι μοιάζει πιο αποφασισμένη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Γκουαρδιόλα.

Μία άλλη θέση που ζήτησε παίκτη ο Πεπ είναι εκείνη του αμυντικού χαφ. Ο Φερναντίνιο που διένυσε μία εξαιρετική σεζόν, είναι 33 ετών και σιγά σιγά θα αρχίσει να πέφτει η απόδοσή του, ενώ ο Γιάγια Τουρέ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Έτσι στις βασικές προτεραιότητες είναι η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι μεγάλο μέρος του φετινού μπάτζετ θα διατεθεί για αυτό το σκοπό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ