Ο φόβος της Παρί και του Ραμπιό

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά το περιστατικό του Αντριέν Ραμπιό με την εθνική Γαλλίας.

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και του Αντριέν Ραμπιό, μετά το περιστατικό με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανακοίνωσε την 23άδα που θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας ενόψει Μουντιάλ. Ο Γάλλος τεχνικός όμως θέλοντας να είναι σίγουρος πως όλα θα κυλήσουν ομαλά σε περίπτωση τραυματισμών, πήρε άλλους 11 ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία για να είναι σε ετοιμότητα.

Μεταξύ αυτών ήταν και 23χρονος μέσος της Παρί σεν Ζερμέν, ο οποίος με επιστολή του έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την «έκρηξη» του ομοσπονδιακού προπονητή, αλλά έφερε αναταράξεις μέχρι και στη γαλλική κυβέρνηση.

Έτσι, τόσο ο παίκτης όσο και η Παρί φοβούνται την αντίδραση των οπαδών, όταν ξεκινήσει και πάλι η σεζόν για τους συλλόγους. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρξει έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του και συνεχείς αποδοκιμασίες, από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει τη ζωή του στο Παρίσι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ