Κλοπ για Κάριους: «Τα λάθη ήταν ξεκάθαρα, αλλά κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του τώρα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ και όλη η ομάδα της Λίβερπουλ θα σταθούν στο πλευρό του Λορίς Κάριους.

Για τα τραγικά λάθη του Λορίς Κάριους μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ τονίζοντας ότι όλοι θα σταθούν δίπλα του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Γκάρεθ Μπέιλ και τη γκολάρα που έβαλε, ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του Σαλάχ.

Για τον Κάριους: «Μίλησα μόνο για λίγο μαζί του μετά το τέλος του αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε αυτή τη στιγμή. Πραγματικά τον νιώθω. Κανένας δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Τα λάθη ήταν ξεκάθαρα, δεν έχουμε κάτι να πούμε για αυτό. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και θα το κάνουμε μαζί. Θα είμαστε μαζί του, αυτό είναι σίγουρο».

Για τον Μπέιλ και εάν αξίζει τα 110 εκατομμύρια που έδωσε η Ρεάλ: «Θα ήθελα να απαντήσω αρνητικά, αλλά πιθανότατα δεν θα ήταν αυτή η αλήθεια. Το ψαλιδάκι ήταν απίστευτο γκολ. Χρειάζεσαι και τύχη σε έναν τελικό, αλλά εμείς όχι μόνο τύχη δεν είχαμε, αλλά είχαμε και ατυχία. Έτσι είναι η ζωή. Θα συνεχίσουμε».

Για τον τραυματισμό του Σαλάχ: «Ο Μο πήγε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Είναι είτε η κλείδα είτε ο ώμος του. Τα πράγματα είναι άσχημα για τον Μο, για εμάς, για την Αίγυπτο. Οι τραυματισμοί είναι το μέρος των σκορ που δεν μου αρέσει. Όλοι είδαν ότι στο πρώτο μέρος ήμασταν ο αντίπαλος που όλοι περίμεναν. Τώρα, έχουμε χάσει με 3-1 και δεν πιστεύω ότι σε 10 χρόνια από τώρα θα θυμάται κανένας πώς χάσαμε. Θέλαμε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα. Για την ακρίβεια χάσαμε και κάτι, τον Μο. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα και δεν ήταν αρκετό. Ζητάω συγνώμη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ