Τραυμάτισε σκόπιμα ο Ράμος τον Σαλάχ ή όχι; (Poll)

Πολλοί κάνουν λόγο για σκοπιμότητα από πλευράς Σέρχιο Ράμος, ενώ άλλοι μιλούν για απροσεξία και σκληρό μαρκάρισμα. Το Sportsking.gr ζητά την άποψη σας για την επίμαχη φάση του τελικού.

Η φάση του 25ου λεπτού είναι η σημαντικότερη στον τελικό του Champions League και έχει ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων.

Οι απόψεις διίστανται και μέσα σε λίγες ώρες γίνεται πανικός τόσο στα διεθνή Μέσα όσο και στα ελληνικά, για την επίμαχη φάση.

Ο Σέρχιο Ράμος τραυματίζει τον Μοχάμεντ Σαλάχ σοβαρά στον ώμο, με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος όχι μόνο να χάσει τον τελικό του Champions League, αλλά και πιθανότητα το Μουντιάλ.

Για να αναλογιστεί κανείς πόσο μεγάλη απώλεια είναι αυτή για το Σαλάχ, αρκεί να σκεφτεί ότι στο μυαλό του υπήρχε μόνο ο τελικός κόντρα στη Ρεάλ και πως θα σηκώσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, ενώ «ζούσε» για τη στιγμή που θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας φορώντας τη φανέλα της Αιγύπτου.

Αυτό που συνέβη στον Σαλάχ είναι τραγικό, με τον Αιγύπτιο να αισθάνεται βαθιά θλίψη και απογοήτευση. Πριν λίγους μήνες με δικό του τέρμα οδήγησε τη χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από 28 ολόκληρα χρόνια και τώρα δεν μπορεί να απολαύσει τους κόπους του, αλλά και ούτε να συνεχίσει να ονειρεύεται κάποια διάκριση στη Ρωσία.

Το ερώτημα που γεννάται σε όλο τον κόσμο είναι εάν ο Σέρχιο Ράμος σκόπιμα τραυμάτισε τον Σαλάχ ή εάν δεν είχε πρόθεση να κάνει κάτι τέτοιο και το αποτέλεσμα του τραυματισμού ήταν απλά προϊόν δυνατού μαρκαρίσματος.

Υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικές απόψεις μέχρι στιγμής, με τη μία να κάνει λόγο για «αλήτικη ενέργεια και συμπεριφορά του Ράμος» και την άλλη να διαφωνεί κάθετα.

Δείτε την επίμαχη φάση και καταθέστε την άποψη σας:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ