Διαψεύδει για Λίβερπουλ ο Φεκίρ

Ο Ναμπίλ Φεκίρ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ ή κάποια άλλη ομάδα, παρά τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται το αντίθετο.

Τρομερή ήταν η σεζόν που πραγματοποίησε ο Ναμπίλ Φεκίρ με τη φανέλα της Λυών και όλα συνηγορούν πως θα την ξεπληρώσει με μια μεγάλη μεταγραφή.

Το όνομα του Γάλλου έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες και πρόσφατα υπήρξε έντονη φημολογία πως έχει δώσει τα χέρια με την πλευρά της Λίβερπουλ.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Φεκίρ είναι ο ιδανικός παίκτης για να καλύψει το κενό που άφησε το Ιανουάριο η αποχώρηση του Κουτίνιο.

Από την πλευρά του ο 24χρονος ξεκαθάρισε πως ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία με τη Λίβερπουλ ή κάποιον άλλο σύλλογο.

«Δεν έχω συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες και θα χρειαστώ χρόνο για να σκεφτώ. Δεν έχει σημασία αν θα αποφασίσω πριν ή μετά το Μουντιάλ, όπως είπα και πριν θέλω λίγο χρόνο για να αποφασίσω» ήταν τα λόγια του παίκτη της Λυών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ