Αιγύπτιος δικηγόρος ζητάει 1 δις ευρώ από τον Ράμος για τον τραυματισμό του Σαλάχ!

Ο τραυματισμός του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Σέρχιο Ράμος έχει φέρει αναστάτωση σε όλους τους Αιγύπτιους.

Από το Σάββατο (26/5) μέχρι σήμερα έχουν ειπωθεί πολλά και έχουν γραφτεί ακόμη περισσότερα για τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ από τον Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ήθελε ή δεν το ήθελε εν τέλει ο Ισπανός στόπερ. Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν- και μάλιστα σθεναρά- ότι η λαβή του έμπειρου αμυντικού είχε σκοπό να βγάλει νοκ- άουτ τον Αφρικανό παίκτη.

Ένας από αυτούς είναι και ο Μπασέμ Γουάντα. Ο Αιγύπτιος δικηγόρος έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές κινήσεις, προκειμένου να κυνηγήσει στις δικαστικές αίθουσες τον παίκτη της «βασίλισσας».

Και αυτό γιατί ο Ράμος «τραυμάτισε σοβαρά τον Σαλάχ στο σώμα, αλλά και ολόκληρο τον αιγυπτιακό λαό στην ψυχή», όπως τόνισε με δηλώσεις του ο δικηγόρος.

Ζητάει 1 δις από τον Ράμος!

Ο Μπασέμ Γουάντα μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως μέσω αυτής της κίνησης θέλει να δικαιωθεί όχι μόνο ηθικά. Αλλά και οικονομικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός στόπερ σε περίπτωση που χάσει τη δίκη θα πρέπει να καταβάλει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. Ένα χρηματικό ποσό που φτάνει το 1 δις ευρώ, όπως πιστεύει ο Αιγύπτιος δικηγόρος.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως ο Γουάντα μπορεί να δικαιωθεί, αλλά οι δικαστικές αρχές να εκδικάσουν ένα πολύ μικρότερο χρηματικό ποσό σε σχέση με αυτό που ζητάει ο ίδιος από τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Ράμος σκοπίμως χτύπησε τον Σαλάχ και θα πρέπει να τιμωρηθεί γι’ αυτή την κίνησή του. Ήδη έχω καταθέσει μήνυση και έχω στείλει τον φάκελο στη ΦΙΦΑ. Ζητάω ως αποζημίωση 1 δις ευρώ για τον σωματικό πόνο που ένιωσε ο Σαλάχ, αλλά και για τον ψυχολογική οδύνη που ζει από τότε όλη η Αίγυπτος, καθώς ο Σαλάχ μπορεί να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από αυτό τον τραυματισμό», τα λόγια του Μπασέμ Γουάντα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ