Τάρε: «Καμία πρόταση για Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς»

Ο 23χρονος Σέρβος έχει χαρακτηριστεί - και δικαίως - ως ένας από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, γεγονός που φέρνει την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στα πόδια του και την Λάτσιο να περιμένει επίσημη πρόταση, κάτι που ακόμη δεν έχει έρθει ποτέ στα ταμεία της.

Στα λόγια φαίνεται πως έχει μείνει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτηση του μέσου της Λάτσιο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς. Ο 23χρονος Σέρβος έχει καταφέρει να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων με τα κατορθώματά του με την φανέλα των «Λατσιάλι» ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο», ωστόσο σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του ιταλικού συλλόγου, Ίγκλι Τάρε ακόμη δεν έχει έρθει καμία επίσημη πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή.

«Η αγορά δεν βασίζεται σε αν και ίσως, δεν θέλουμε να μιλάμε οπότε χωρίς αριθμούς. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε λάβει καμία πρόταση στα χέρια μας, όταν γίνει αυτό τότε θα αποφασίσουμε» ανέφερε ο Αλβανός διευθυντής της Λάτσιο στις δηλώσεις του στο SkyItalia ερωτηθείς για το μέλλον του Σέρβου μέσου στον σύλλογο.

Το φιλολογικό ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς έχουν εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, με την Λάτσιο να περιμένει με ψυχραιμία και χωρίς βιασύνη μια δελεαστική πρόταση που θα γεμίσει τα ταμεία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ