Γι’ αυτό κόπηκε από την αποστολή της Ισπανίας ο Μοράτα!

Εντύπωση έχει προκαλέσει η επιλογή του Λοπετέγκι να αφήσει εκτός αποστολής για το Μουντιάλ τον Άλβαρο Μοράτα και ιδού ο λόγος.

Χωρίς τον Άλβαρο Μοράτα θα παραταχθεί η εθνική Ισπανίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς ο Γιούλεν Λοπετέγκι θεώρησε ότι ο στράικερ της Τσέλσι δεν βρίσκεται στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση για να προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την απόφασή του, την οποία ίδιος χαρακτήρισε τολμηρή, είπε ότι δεν τον διάλεξε εξαιτίας του άσχημου φινάλε που έκανε στη σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μοράτα αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της σεζόν για αυτό και οι μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λοπετέγκι:

«Πήρα μια τολμηρή απόφαση, ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω. Είχε καλές στιγμές με την Τσέλσι φέτος αλλά και αποτυχίες επίσης. Δεν τελείωσε καλά τη σεζόν και ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω. Ξέρω πως θα ξαναβρεί τη φόρμα του γιατί είναι παίκτης μεγάλου επιπέδου. Θα γυρίσει στην Ισπανία και θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ