«Ο Θεός τιμώρησε τον Σαλάχ γιατί δεν ακολούθησε πιστά το Ραμαζάνι»

O Μοχάμεντ Σαλάχ "έσπασε" το Ραμαζάνι λίγο πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα ο Θεός να τον... τιμωρήσει με τον τραυματισμό στο χέρι, σύμφωνα με Αιγύπτιο ιεροκήρυκα.

Θα περάσουν αρκετές μέρες, όπου ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα είναι πρώτο θέμα. Όχι για κάποιο νέο του ρεκόρ ή για κάποιο απίθανο γκολ. Αλλά λόγω του τραυματισμού του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και το μαρκάρισμα που του έκανε ο Σέρχιο Ράμος.

Πολλοί έχουν καταθέσει τις απόψεις τους. Για το αν το ήθελε ή όχι ο Ισπανός στόπερ να τραυματίσει τόσο σοβαρά τον Αιγύπτιο στράικερ.

Μέχρι που ήρθε ένας Αιγύπτιος ιεροκήρυκας. Ο λόγος για τον Μουμπάρακ αλ Μπαταχλί, ο οποίος πιστεύει πως ο τραυματισμός του έμπειρου επιθετικού επιθετικού ήρθε, γιατί «έσπασε» το Ραμαζάνι, με αποτέλεσμα ο Θεός να τον τιμωρήσει με αυτόν τον τρόπο.

O πιστός Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι Μουσουλμάνος και ως ένας από αυτούς ακολουθούσε πιστά το Ραμαζάνι. Όπως και ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπου, Σαντιό Μανέ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα πριν το μεγάλο ματς με τη «βασίλισσα» ο Αιγύπτιος στράικερ «έσπασε» τη νηστεία, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος από σωματική άποψη.

«Mην νομίζετε πως οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν πως όλα στον κόσμο γίνονται από την προσπάθεια των ανθρώπων. Στη ζωή μας ο Θεός έχει τον έλεγχο. Άλλες φορές μπορεί να είναι σκληρός και άλλες όχι. «Έσπασες» το Ραμαζάνι, οπότε αυτή ήταν η τιμωρία σου. Ίσως ο τραυματισμός να σου έκανε καλό. Πιστεύω πως είναι ένα πρότυπο για τους Μουσουλμάνους και θα πρέπει να συνεχίσεις έτσι», τα λόγια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ