Στο μυαλό του Αγκουέρο η Ατλέτικο

Ο Σέρχιο Αγκουέρο φέρεται να πιστεύει πως ο κύκλος του στην Μάντσεστερ Σίτι έχει κλείσει και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αποτέλεσε μια από τις πρώτες μεγάλες μεταγραφές των Αράβων όταν ανέλαβαν τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Αργεντινός άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την ιστορία του συλλόγου.

Μπορεί ο Αργεντινός να έχει την εκτίμηση όλων στην γαλάζια μεριά του Μάντσεστερ, αλλά έχει αρχίσει να σκέφτεται το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν τον «Κουν» να κάνει σκέψεις να αλλάξει περιβάλλον το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την «AS» οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν μιλήσει με την πλευρά του 29χρονου επιθετικού που δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επιστρέψει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» έχει το «ΟΚ» από τον Ντιέγκο Σιμεόνε που έχει εισηγηθεί την απόκτηση επιθετικού, μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Γκριεζμάν και Γκαμεϊρό.

Δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Αγκουέρο με τη φανέλα της Ατλέτικο πριν πάρει τη απόφαση να επιστρέψει στην Αργεντινή για να κλείσει την καριέρα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ