«Είχα φτάσει σε ένα σημείο να νιώθω κενός»

Ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε με τα συναισθήματά του το 2010.

Ο Αντρές Ινιέστα προέβη σε κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις όσον αφορά τη ψυχική του υγεία το 2010. Ειδικότερα, ένα χρόνο προηγουμένως, στην προετοιμασία της Εσπανιόλ, ο συμπαίκτης του Ινιέστα στην ομάδα νέων, Ντάνι Χάρκε, υπέστη καρδιακή προσβολή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Αυτό επηρέασε σημαντικά την καθημερινότητα του εμβληματικού πρώην πια αρχηγού της Μπαρτσελόνα, ο οποίος, όπως αποκάλυψε στο Antena 3 TV,  έχασε το πάθος του για τη ζωή.

«Νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου, ότι δε διασκεδάζεις με τίποτα, ότι οι κοντινοί σου άνθρωποι είναι απλοί άνθρωποι. Δεν έχεις συναισθήματα ή πάθος. Καταλήγεις να νιώθεις κενός μέσα σου και υπάρχει μία στιγμή που συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να το αντέξεις άλλο. Είχα την ικανότητα να αναγνωρίσω ότι χρειαζόμουν να δω κάποιον για να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση. Το σημαντικό είναι ότι εκείνη την περίοδο δεν έχασα τη φλόγα.»

Ωστόσο, ο Ινιέστα άρχισε να βρίσκει ξανά το χαμόγελο του μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, του 2010, όταν σκόραρε το νικητήριο γκολ στον τελικό απέναντι στην Ολλανδία και το αφιέρωσε στον αποθανόντα φίλο του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ