Δεν υπάρχουν τα περί Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ποκετίνο

Η φυγή του Ζινεντίν Ζιντάν από την Ρεάλ Μαδρίτης φούντωσε τάχιστα τα σενάρια διαδοχής του με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να αποκλείει εμμέσως πλην σαφώς πιθανή δική του μεταφορά στην «Βασίλισσα».

Ήταν δεδομένο πως η παραίτηση «βόμβα» του Γάλλου τεχνικού από την Ρεάλ Μαδρίτης θα έφερνε στο προσκήνιο συζητήσεις και σενάρια αληθή και μη για τον προπονητή θα κληθεί να τον διαδεχθεί. Ένα από τα ονόματα που τα τελευταία 24ωρα «παίζει» αρκετά δυνατά κατά τα ξένα ΜΜΕ είναι αυτό του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια εγκωμιαστικά σχόλια για το δημιούργημά του, αποτέλεσμα αυτού πολλοί να τον κατατάσσουν στους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, ικανό να αφήσει γερά το στίγμα του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Το σενάριο εμπλοκής του ονόματός του με την Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει ιδανικό, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα δηλώνοντας στο περιθώριο παρουσίας του σε εκδήλωση στην Βαρκελώνη πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται στην Τότεναμ. Τα «Σπιρούνια» ανανέωσαν πρόσφατα την συνεργασία τους με τον 46χρονο για άλλα πέντε χρόνια δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στο πλάνο του Αργεντινού, υποστηρίζοντας πως η νέα σύμβαση δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης.

«Είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος που η Τότεναμ έδειξε εμπιστοσύνη στο πλάνο μας και φυσικά έχουμε ακόμη πολλά όνειρα και στόχους για το μέλλον. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο πριν δέκα ημέρες. Καλό θα είναι να βλέπουμε τα πράγματα μέρα προς μέρα και να απολαμβάνουμε την ζωή» ανέφερε ο Αργεντινός αφήνοντας τα σενάρια να πλανώνται έχοντας όμως το μυαλό του μονάχα στην Τότεναμ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ