Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φοβάται τις… λεπτομέρειες ο Εμπαπέ!
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Φοβάται τις… λεπτομέρειες ο Εμπαπέ!

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας μπορεί να έχει εντυπωσιάσει στα φιλικά, αλλά, στο Μουντιάλ της Ρωσίας όλα θα κριθούν από λεπτομέρειες, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Κιλιάν Εμπαπέ.

02.06.2018 | 20:04

Μόλις λίγες μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας και όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν, βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Μέχρι στιγμής η εθνική ομάδα της Γαλλίας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την εικόνα της στα φιλικά – έπιασε εξαιρετική απόδοση κόντρα στην Ιταλία την οποία νίκησε με 3-1 – και σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το συγκεκριμένο ματς ο Κίλιαν Εμπαπέ, οι “Τρικολόρ” έχουν πολύ καλή ομάδα, όμως το Μουντιάλ είναι μία διοργάνωση του κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τον Εμπαπέ να ανησυχεί

Πολλά, λοιπόν θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Αυτό φαίνεται πως το γνωρίζει πολύ καλά ο Κιλιάν Εμπαπέ, όπως έδειξε και με τις δηλώσεις που πραγματοποίησε.

“Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Προσπαθώ για το καλύτερο ενώ η αξία του Γκριζμάν και του Ντεμπελέ είναι δεδομένες. Ο Ουμτιτί είναι κατά την άποψή μου ο καλύτερος ανερχόμενος – ηλικιακά – αμυντικός του πλανήτη! Παίζουμε καλά όμως οφείλουμε να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα όπως για παράδειγμα ορισμένα κενά διαστήματα στο ρυθμό μας.

Το Μουντιάλ πολλές φορές σε υψηλό επίπεδο κρίνεται στη λεπτομέρεια. Αυτό έχει φανεί διαχρονικά κι αυτό περιμένω στη Ρωσία. Δεν έχουμε παρά να τις δουλέψουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς”, τα λόγια του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Exit mobile version