Δεν ασχολείται με Ποκετίνο η Ρεάλ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχουν σε εκτίμηση τον Μαουρίσιο Ποκετίνο,αλλά δεν θα προχωρήσουν για την απόκτηση του γιατί δεν θέλουν να...μπλέξουν με τον Ντάνιελ Λέβι.

Μετά το πρώτο σοκ από την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησαν να δουλεύουν για τη διάδοχη κατάσταση.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτό του Μαουρίσιο Ποκετίνο που έχει αρκετές συμπάθειες στη διοίκηση της «Βασίλισσας».

Οι «μερένχες» θα ήθελαν τον Αργεντινό στον πάγκο της ομάδας τους, αλλά σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Πάκο Γκονζάλες,δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν πίσω στην περίπτωση του Ποκετίνο εξαιτίας της παρουσίας του Ντάνιελ Λέβι στην Τότεναμ.

Οι Μαδριλένοι γνωρίζουν πως ο πρόεδρος της Τότεναμ είναι σκληρός διαπραγματευτής και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν η εύρεση νέου τεχνικού να εξελιχθεί σε σίριαλ.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Γκονζάλες, η Ρεάλ εστιάζει στις περιπτώσεις των Γιούργκεν Κλοπ και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ